Verzenden & Levering

Levering

De pakketten pakken wij in van Dinsdag tm Zaterdag. bestellingen worden binnen 1 a 4 werkdagen verstuurd met PostNL. Heeft u uw Bestelling op eerder nodig? Vermeld dit bij de bestelling. 

Verzendkosten 


De verzendkosten in Nederland voor een pakket is:

bestelbedrag van: €0,- tot €30,-     verzendkosten €6,95

bestelbedrag van: €30,- tot €50-     verzendkosten €4,95

bestelbedrag van: €50,- tot €100,-     verzendkosten €3,95

Gratis verzending vanaf €100,-

 

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland voor een pakket is:

bestelbedrag van: €0,- tot €50,-

 verzendkosten €9,95

bestelbedrag van: €50,- tot €100,-     verzendkosten €6,95

Gratis verzending vanaf €100,-

 


Foutieve Levering

indien je een item ontvangt wat niet juist is, beschadigd of stuk is. Stuur ons een mail naar bycharliving@hotmail.com . Met alle informatie en een foto van het item. Wij gaan zo snel mogelijk een oplossing zoeken. 

Retour

Indien je een item van je bestelling of de gehele bestelling wil retourneren Stuur je een mail naar: bycharliving@hotmail.com Met daarin je gegevens, welke item(s) en je ordernummer. 

Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen je bedrag teruggestort is naar je rekening. De verzendkosten van de bestelling wordt niet geretourneerd.

Breekbare items zoals vazen, potten etc moeten altijd onbeschadigd bij ons retour adres aankomen. Mocht het item tijdens transport zijn beschadigd, dan kunnen wij helaas geen terugbetaling doen. Wij adviseren om breekbare items goed te verpakken en eventueel verzekerd terug te sturen naar ons.

Ons retouradres is:

Rijksstraatweg 102

2022DD Haarlem  

 

Retourkosten

De kosten voor het retourneren van je bestelling komt voor rekening van klant.